دمای هوا
برای چاپ لیوان باید اطمینان حاصل کنید که دمای فر سابلیمیشن 400 درجه است. از آنجا که اکثر کوره های سابلیمیشن درجه حرارت مناسب را نشان نمی دهند، بهتر است آن را به صورت دستی و با کمک دماسنج اندازه گیری کنید. وقتی دما کم است، لیوان شما کاملاً پخته خواهد شد.
پایین تر و حاشیه های برتر کاغذ
برای جلوگیری از رفتن کاغذ سابلیمیشن به قسمت مخروطی لیوان، باید پایین و بالا را مرتب کنید. اگر کاغذ اضافی وجود داشته باشد، چین می خورد و بر کیفیت تصویر تأثیر می گذارد.
از این پنج نکته برای تصحیح موفقیت آمیز لیوان ها استفاده کنید!